Info

KLJ is een jeugdvereniging die zich over heel Vlaanderen uitstrekt en meer dan 20.000 jongeren op de been brengt. KLJ Aalter is een deel van het overkoepelend orgaan en strekt zich uit over groot Aalter. De KLJ is in Aalter reeds actief sinds 1926 en was lange tijd de grootste jeugdbeweging van Aalter. Vroeger werd de KLJ bestempeld als de landbouwers jeugd, maar vandaag de dag is deze strikte begrenzing verdwenen.

Het is de bedoeling de jeugd te amuseren en tegelijkertijd sociale contacten op te bouwen. Bovendien proberen wij onze activiteiten zodanig te kiezen dat alles aan bod komt: sport, cultuur, ontspanning, actie, … . En dit alles in een zo’n aangenaam mogelijke sfeer.

Onze werking is toegespitst op één doelgroep namelijk jongeren boven de 16 jaar. Ons lokaal is gevestigd in de Melkerijstraat 14 te Lotenhulle. De activiteiten beginnen meestal om 19.30u en dit om de twee weken. Deze activiteiten kunnen zowel in het lokaal als op verplaatsing doorgaan. De leden worden iedere maand verwittigd van alles wat reilt en zeilt via een uitnodiging. Bovendien organiseert de KLJ van Aalter een zomerkamp, wat de apotheose van het werkjaar is.

Enkele activiteiten van de KLJ zijn:
- Nieuwjaarsdrink
- Thema avonden
- Karting
- Paintball
- Bowling
- Barbecue
- Weekend
- Kamp
- Onze evenementen: Drink for Life, Zomerfeesten en de warme beenhesp avond
- …

Contact

E-mail: info@kljaalter.be

Wout Corijn: hoofdleider
0470 34 93 84

Adres

Melkerijstraat 14 Lotenhulle/Aalter 9880